Taking too long? Close loading screen.
Home / engelse woorden / 5 Geweldige Youtubekanalen om Engels te leren

5 Geweldige Youtubekanalen om Engels te leren

/
/
355 Views

Heb jij al geprobeerd om Engels te leren op Youtube?

Youtube bestaat niet enkel uit filmpjes om mee te lachen of filmpjes van mensen die zingen. Je kan er ook serieuze Youtubekanalen raadplegen om wat Engels bij te leren.

Engels leren youtube

Waarom Engels leren via Youtube?

  1. Het is eens iets anders. Variëteit in studiemateriaal helpt om een taal te leren
  2. Je kan filmpjes pauzeren, terugspoelen en opnieuw bekijken
  3. Er staat zoveel op Youtube: iedereen vindt wel een interessant onderwerp en leuke filmpjes om te bekijken. Zowel voor kinderen, tieners als volwassenen is er veel terug te vinden op elk niveau (beginner, gemiddeld en ook ervaren)

5 Geweldige Youtubekanalen:

Speak English with Misterduncan

Dit is één van de populaire Youtubekanelen om Engels te leren. Misterduncan is zeer gepassioneerd in het educeren van Engels, je merkt dit echt in elk filmpje! Daarbovenop is het ook grappig om te volgen waardoor hij sinds 2006 een zeer populair kanaal heeft.

Holmwood’s Online Learning

Een goede selectie van filmpjes voor beginners (uitleg over basis). Zeer leuk om te kijken.

Linguaspectrum Interesting English

Linguaspectrum heeft een andere aanpak dan andere Youtubekanalen.  In plaats van bepaalde grammatica of woordenschat uit te leggen, maken zij filmpjes over bepaalde situaties (bv. wat op een vliegtuig? Hoe moet je reserveren op restaurant? Etc.

PodEnglish

PodEnglish heeft Engelse lessen per niveau voorzien, wat het heel makkelijk maakt om dingen op niveau bij te leren. Elke les duurt ongeveer 5 minuten en omvat 3 onderdelen: kijken, leren en zelf uitproberen. Veel topics komen aan bod.

Business English Pod

Ook zakelijk Engels kan je via Youtube leren. Dit Youtubekanaal bevat onderwerpen zoals management, economie en contracten.

5 Geweldige Youtubekanalen om Engels te leren
4 (80%) 1 vote
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin

2 Comments

  1. Naar mijn mening zijn het bekijken van filmpjes erg belangrijk bij het leren van een vreemde taal het zorgt voor afwisseling, maar soms pik je informatie ook beter op bij de een dan bij de ander. Het is daarom belangrijk om opzoek te gaan naar het kanaal die het beste voor je werkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text