Taking too long? Close loading screen.
Home / Cursus Engels leren

Cursus Engels leren

image_pdfimage_print

Gratis cursussen Engels

Binnenkort lanceren wij een cursus Engels voor beginners. Iedereen die zich nu inschrijft, zal deze gratis ontvangen.

Inschrijving kan door jouw e-mailadres op te geven hieronder:

Momenteel bieden we op deze website 2 gratis cursussen Engels aan:

 • Engels op reis (ook leuk voor beginners)
 • Zakelijk Engels

Engels op reis

De cursus “Engels op reis” is ideaal voor zij die op reis gaan of voor beginners:

Zakelijk Engels

[/sociallocker]

Cursus Engels leren
3.3 (65.37%) 82 votes

Top 3 Engelse cursussen

Hieronder vind je een lijst terug van de beste cursussen Engels op de markt. Wij hebben onze top 3 opgesteld aan de hand van een uitgebreide prijs-kwaliteit vergelijking. Als je twijfelt aan de inhoud van een bepaalde cursus, dan kan je altijd gratis een studiegids aanvragen op hun website.

1. Gymglish

Gymglish is veruit de beste online oplossing met op maat gemaakte oefeningen en dagelijkse updates! Klik hier voor meer informatie.

Gymglish_300x250_NL_Jan2017

Voordelen:

 • Gratis uitproberen
 • Oefeningen worden gepersonaliseerd op jouw niveau
 • Je kan ook topics aanduiden waarin je interesse toont (zodat de oefeningen ook interessant zijn én blijven)
 • Dagelijks krijg je nieuwe oefeningen in jouw mailbox (dit motiveert om niet op te geven)
 • Je kan gecertificeerde testen afleggen en diploma’s bekomen.

Voor absolute beginners, voor kinderen of als je Engels wil leren op ludieke wijze bestaat er ook “The Rich morning show”. Deze cursus is gemaakt door dezelfde makers als Gymglish (maar is voor een iets jonger publiek bestemd). Klik hier om je gratis in te schrijven.

learn_english_with_rich

Engels als tweede taal

Wie regelmatig op vakantie gaat in het buitenland, die heeft het ongetwijfeld al gemerkt. Met een beperkte talenkennis stoot je meteen op enkele belemmeringen wanneer je in het buitenland bent. Je kan niet communiceren met de lokale bevolking, en dat kan heel vervelend zijn.

cursus Engels online

Maar gelukkig zijn er enkele talen die door een groot deel van de wereldbevolking worden gesproken. De taal Engels is daar absoluut één van. Het is een wereldtaal die overal ter wereld wordt gesproken. Goed Engels leren spreken betekent vaak dat je je plan kan trekken tijdens een vakantie in het buitenland. Een goede kennis van de Engelse taal is daarom een must indien je duidelijk wil kunnen communiceren met vreemden.

Waarom Engels leren?

 1. De Engelse taal is de meest gesproken taal ter wereld! Overal ter wereld kan je communiceren in het Engels met de lokale bevolking.
 2. Engels is een veel gevraagde vereiste bij sollicitanten.
 3. De Engelse taal heeft dezelfde oorsprong als het Nederlands. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het Chinees is Engels veel makkelijker aan te leren. Hierdoor kan je perfect een taalcursus Engels thuis aanleren.
 4. Het is de hoofdtaal in wetenschappen en in technologie.
 5. Engels is ook de taal in de filmindustrie. Je zal na het volgen van een cursus niet langer ondertitels moeten lezen.
 6. Je kan Engels leren om daarna aan jouw kinderen te leren – of als zij Engels aan het leren zijn, kan je er mee communiceren in het Engels en elkaar helpen.

Waarom een cursus Engels online kopen?

Voilà, je bent overtuigd van de voordelen, en je wil Engels leren. Vol enthousiasme begin je zelf enkele websites uit te pluizen. Maar na enkele weken merk je dat je toch niet echt tevreden bent over je vooruitgang. Bovendien heb je toch nog enkele vragen bij die Engelse grammatica en Engelse uitspraak.

Engels leren

Alle cursussen zijn professioneel opgesteld, zodat je zo snel en zo goed mogelijk Engels zal leren. Wetenschappelijk onderzoek heeft (vanzelfsprekend) aangetoond dat je veel beter iets aanleert onder begeleiding van speciaal hiervoor opgeleide mensen. Net daarom zijn deze cursussen Engels zo interessant!

Hoe groot je enthousiasme en goede wil ook is, Engels leren doe je best onder professionele begeleiding. Door een opleiding Engels te volgen bij één van bovenstaande aanbieders, zal je veel sneller resultaat halen dan wanneer je doelloos en zonder structuur alles zelf begint te leren.

Hier vind je een lijst terug van de beste cursus Engels die er bestaan. Wij hebben onze top 3 opgesteld aan de hand van een uitgebreide prijs-kwaliteit vergelijking. Als je twijfelt aan de inhoud een bepaalde cursus, kan je altijd gratis een studiegids aanvragen op hun website.

Voordelen van een professionele opleiding Engels

Cursus EngelsEen professionele opleiding Engels volgen bij één van bovenstaande aanbieders houdt vele voordelen in indien je nog geen of nauwelijks Engels spreekt. Je kan die cursus bestellen en dan gewoon thuis volgen, wanneer het jou het beste uitkomt. Bovendien zijn er cursussen beschikbaar op allerlei niveaus, gaande van beginners tot gevorderden. Afhankelijk van je niveau kan je dus een aangepaste cursus bestellen.

Door deze cursussen Engels te volgen, kan je de taal in jouw eigen tempo leren. Eenmaal je die taal beheerst, dan is dat natuurlijk erg prettig want je kunt zo duidelijk communiceren met andere mensen.

Hoe snel je de taal leert, hangt natuurlijk wel af van het aantal lessen dat je per week volgt. Je kan je vooruitgang testen aan de hand van toetsen Engels. Deze toetsen worden voor jou op maat gemaakt. Ben je niet tevreden over je vooruitgang, dan kan je jouw kennis van de taal nog altijd verbeteren door een hogere cursus te volgen.

Cursus Engels gevolgd? Deel je ervaringen!

Heb jij zo’n cursus Engels gevolgd? Laat hieronder jouw ervaringen weten voor anderen!

(Visited 65,080 times, 2 visits today)

12 Comments

 1. Ik was net aan het rondkijken voor cursussen en heb zojuist dezelfde cursus thuis besteld. Waar ga je trouwens op vakantie?
  Ik ga binnenkort op rondreis in Amerika dus wil graag mijn Engels bijschaven. Deze cursus komt dus heel goed van pas.

  • Ik heb ook een cursus van loi gevolgd. Eerst even de proefles bekeken, nadien was ik helemaal overtuigd. Toegegeven, er zijn goedkopere cursussen in de aanbieding (zoals nti en laudius), maar ik had nu de cursus van loi uitgeprobeerd en was overtuigd dat ik deze zeker goed vond.

   Vele groetjes en succes allemaal! Als er iemand vragen heeft over loi, please click on reply ;) :p

 2. Ik doe een cursus van de LOI. (engels voor beginners)
  Die zou ik zeker aanraden, vind het een uitstekende cursus. Er zitten veel luister- en naspreekoefeningen in, er zijn ook mp3’s en 6 CD’s, bijvoorbeeld handig in de auto! :)

 3. Hi guys,
  this website is amazing, i learnt so much better English than before. You can see it how i write this, before i start with this, i seriously speak English so bad! But now! I can speak English so good! So i advise you to do this course, you learn so much better English! It takes about one/two years but you didn’t do it for nothing, look how i talking English! Haha! Goodluck with the course people! Bye
  xoxo Inora

 4. Dag engels leren!

  Ik heb de proefles van LOI gevolgt en daarna meteen aangekocht. Met deze cursus kan ik nu gemakkelijk 3 weken naar de westkust van Amerika rondtrekken, heerlijk! Dit was dan ook mijn doel.

  Groetjes, Emma

 5. Hallo, ik wil ook graag mijn engels verbeteren. We kunnen groepje oprichten en meer oefenen met praten en schrijven. Wat vind je hiervan?

  Ian daniels hebben jullie groepje opgericht?
  Gr mirela

 6. ik wil graag Engels leren!! ik heb dyslexie dus het gaat minder goed dan met normale mensen in groep 8 ik ken namelijk nog geen een 1 zin in het Engels dus hopelijk gaat dit mij helpen!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wil jij Engels leren?

Leer net als 200.000 anderen helemaal gratis Engels!

Wij bezitten over populairste manier ter wereld om online Engels te leren - schrijf je in en leer snel veel bij!

Bij inschrijving ga je akkoord dat je kennis hebt genomen van ons privacybeleid.

Wil jij Engels leren?

Leer net als 200.000 anderen helemaal gratis Engels!

Wij bezitten over populairste manier ter wereld om online Engels te leren - schrijf je in en leer snel veel bij!

Bij inschrijving ga je akkoord dat je kennis hebt genomen van ons privacybeleid.