Taking too long? Close loading screen.
Home / Engels Nederlands

Engels Nederlands

image_pdfimage_print

Wil jij Engelse woorden vertalen? Dit kan nu via onderstaande Nederlands Engels vertaler! Door op de pijltjes te drukken, kan je ook Engels Nederlands  vertalen. Lekker handig bij het leren van nieuwe woordjes!


vertalen.nu

Waarom Engels Nederlands vertaling?

Als je nood hebt aan een snelle vertaling, is deze functie zeer handig. Dit is de snelste manier om op een doeltreffende manier jouw vertaling te bekomen. Snap je een woord niet in het Engels? Vertaal ze even zodat je verder kan met studeren.

Tip: Probeer steeds een woord te begrijpen door het in zijn context te situeren. Zo kan het zijn dat je de betekenis van een woord afleidt door een volledige zin of tekst te lezen. Wie weet heb je dan geen Nederlandse vertaling meer nodig! Op deze manier leer je ook veel sneller nieuwe woordjes bij omdat je zelf de connectie hebt gemaakt.

 

Waarom  Nederlands Engels oefenen?

Het kan erg handig zijn om naast jouw eigen taal nog een andere tweede taal te kunnen spreken. Het is in ieder geval de bedoeling dat je de tweede taal goed beheerst en dat je een goede taal kiest om als tweede taal aan te leren. Een verstandige keuze voor een tweede taal is natuurlijk het Engels. Erg veel mensen kunnen namelijk in het Engels communiceren met je. En dat kan goed van pas komen als je op vakantie om de weg moet vragen bijvoorbeeld.

Er is een erg geschikte manier gevonden om jouw in je eigen werktempo de taal aan te leren. Dat is door middel van een cursus. Dit is een geschikte manier om de taal aan te leren vanwege de goede oefenstof die in de cursus verwerkt zit. De oefenstof zit zo in elkaar dat je het goed zult begrijpen wanneer je er natuurlijk wel voldoende aandacht aan besteed. Als jij eens in de 3 weken een les van de cursus zult gaan doen dan zal het nog wel even gaan duren voordat jij de Engelse taal goed beheert.

Ook als je de basisregels van het Engels al kent is er nog een mogelijkheid om jouw Engelse taalgebruik te verbeteren. Er zijn namelijk cursussen op verschillende niveaus en je kunt zelf bepalen op welk niveau je wilt gaan leren. Zo kunnen jouw vaardigheden in de Engelse taal zich blijven ontwikkelen en je kunt hier de rest van jouw leven profijt van hebben. Naast het volgen van een cursus is het ook heel handig om een snelle vertaling bij de hand te hebben. Op deze pagina kan je terecht voor een snelle Engels Nederlands vertaling.
Engels Nederlands oefenen

 

 

Engels Nederlands
3.7 (73.33%) 3 votes
(Visited 3,332 times, 12 visits today)

1 Comments

  1. Hallo!
    Ik ben de enige op werk die een beetje fatsoenlijk Engels kan. Zo af en toe moet ik teksten vertalen van “nl” naar “en” en raadpleeg bijna altijd deze website! super handig maar helaas klopt de zinsbouw niet altijd.

    Ik heb een tevreden baas en dat is mede door jullie :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text

Wil jij Engels leren?

Leer net als 200.000 anderen helemaal gratis Engels!

Wij bezitten over populairste manier ter wereld om online Engels te leren - schrijf je in en leer snel veel bij!

Bij inschrijving ga je akkoord dat je kennis hebt genomen van ons privacybeleid.

Wil jij Engels leren?

Leer net als 200.000 anderen helemaal gratis Engels!

Wij bezitten over populairste manier ter wereld om online Engels te leren - schrijf je in en leer snel veel bij!

Bij inschrijving ga je akkoord dat je kennis hebt genomen van ons privacybeleid.